buffet til julefrokost

Mad ud af huset til julefrokosten? Her finder du en eksklusiv julemenu

Hvis du står for maden til dette års julefrokost, vil du med garanti gerne give dine gæster en uforglemmelig smagsoplevelse.

Det kan dog virke uoverskueligt at skulle sammensætte den helt perfekte julemenu, da den skal bestå af nogle klassikere, men samtidig også gerne må indeholde overraskende elementer.

Derudover kan det også kræve en stor mængde arbejde og tid at skulle stå for maden helt selv, og derfor kan det tit give mening at bestille mad ud af huset til julefrokosten.

På den måde kan du selv have rig mulighed for at slappe af og hygge dig med gæsterne til arrangementet.

Julefrokostens klassikere med et nordisk twist

Vi er nok mange, der har en svaghed for julemad, da det er fyldt med dejlig smag og genkalder en masse skønne minder.

Derfor er det vigtigt, at julefrokostens menu byder på alle de klassiske og traditionelle juleretter, der kan sætte os i den helt rette julestemning.

I løbet af november og december skal de fleste af os dog til mange julefrokoster, og hvis det hver gang er helt de samme retter, der står på menuen, kan det godt blive en anelse kedeligt.

Den perfekte løsning på menuen til julefrokosten må dermed være én, der består af alle de gode juleklassikere, men med et twist.

Dette kan du heldigvis få ved at bestille julemad ud af huset fra et cateringsfirma, der har fokus på nytænkning og kvalitet. Her kan du finde en menu, som består af alle følgende delikatesser:

  • Andelår
  • Julemarineret svinesteg
  • Kartofler
  • Karrysild og Hønsesalat
  • Rødkål
  • Brun julesauce
  • Friskbagt rugbrød
  • Risalamande med kirsebærsauce

Du vil dermed være sikker på at få en julemenu med alle de højtelskede juleklassikere, og de vil være lavet i en eksklusiv kvalitet, som vil få enhvers tænder til at løbe i vand.

Lad maden knytte jer sammen

Mad er en hyggelig, nem og oplagt ting at samles om, og den kan bidrage til en fantastisk stemning.

Med et skønt og delikat måltid kan du og dine gæster dele en udsøgt smagsoplevelse, som I vil tænke tilbage på mange år frem.

Der er dermed ingen grund til at gå på kompromis med hverken kvalitet eller smag til årets julefrokost.

Mulighed for både varm og kold levering

Som udgangspunkt bliver maden leveret kold, hvor du vil få en ordentlig vejledning i, hvordan de retter, der skal være lune, skal opvarmes.

Alternativt kan du dog også bestille varm levering, så du ikke selv skal bruge kræfter på noget. Den varme levering forudsætter, at bestillingen er på minimum 25 kuverter.

Overalt på Sjælland

En kæmpe fordel ved at bestille julemaden ud af huset er, at du kan få levering på hele Sjælland.

Uanset om din julefrokost finder sted i København, i Holbæk eller et helt tredje sted, vil det dermed være muligt at få maden leveret.

Hvis du ønsker selv at afhente, eller holder din julefrokost uden for Sjælland, kan maden afhentes i Rødovre.

Mangler du inspiration til årets julegaver til mændene i dit liv, så kan du finde inspiration her.