Blog

Kvinde med forskellige gaveposer

Gaveposer – pak hans gave ind smart og nemt

Henrik Andersen
-
03/10/2022
-

En julegave skal ikke altid være en stor og dyr ting, for det er jo tanken, der gør den dyrebar. For at gøre gaven endnu mere personling, kan du pakke gaven ind i en sjov og personlig gavepose.  Med en gavepose kan du nemt og smart pakke enhver gave ind, uanset om det er hans […]

Kvinde der holder en julegave

Guide: Sådan vælger du den perfekte julegave

Henrik Andersen
-
20/04/2022
-

Det kan være svært at vælge en julegave til ham der har alt, hvis du ønsker at give noget andet end det, som står på ønskesedlen.

Julegaver under juletræ

Find flotte personlige julegaver til manden der har alt

Henrik Andersen
-
03/09/2021
-

Det kan godt virke lidt som at generalisere, men det er alt for ofte at man ramler ind i problematikken med, at finde den perfekte gave til manden der ikke ønsker sig noget, fordi han allerede har det hele. Men det behøver slet ikke at være så besværligt at finde den perfekte gave til ham.

Kvinde der giver sin mand en julegave

Hvad giver du manden, der ikke ønsker sig noget?

Henrik Andersen
-
09/06/2021
-

Julegaverne skal købes, og langt de fleste på din liste har klare ønsker og beskrivelser af, hvad de gerne vil finde under træet juleaften.

Svømmer

Kan din mand stadig ikke svømme? Så er et svømmebælte den sjoveste gave, du kan give ham

Henrik Andersen
-
29/12/2020
-

Det er ikke nogen hemmelighed, at det altid er svært at finde frem til en god gave til manden – ofte har han nemlig alt det, han skal bruge, og er der endelig noget, han gerne vil have, så sørger han selv for at købe det inden for ganske kort tid.

Mand der sidder ved sin computer

Giv ham en brugt Macbook Air i julegave

Henrik Andersen
-
24/12/2020
-

Det er ikke nogen hemmelighed, at det altid er svært at finde frem til en god julegave til ham. Han har nemlig ofte et luksusproblem – og det er, at han ikke ønsker sig noget som helst.

Møbler til opbevaring

Kniber det med pladsen i hans lejlighed, så giv ham smarte ting til opbevaring i julegave

Henrik Andersen
-
17/12/2020
-

Der er flere og flere af os, der vælger at flytte ind på meget få kvadratmeter. Det er blandt andet noget, der skyldes den store tilstrømning, der finder sted til de større byer her i landet.

Lamper til salg

Giv ham flotte lamper fra Herstal, som kan pynte i hjemmet til jul

Henrik Andersen
-
27/11/2020
-

Skal du til at finde frem til en god julegave til ham, om han skal have til jul? Så kan det være, at du allerede nu er en smule opgivende. For hvad skal du give ham, hvis du i år gerne vil vælge noget, som ikke bare er en af de meget gængse ting.

Mand med hue på

Produkter til personlig pleje eller ny hovedbeklædning kan du give de fleste mænd i julegave

Henrik Andersen
-
24/11/2020
-

”Mænd er svære at købe julegaver til!” Det er der mange, der mener. Gør du også det? Og har en mand eller flere i din omgangskreds, du skal finde en julegave til?

padeludstyr

Giv ham padeludstyr til jul i år

Henrik Andersen
-
24/11/2020
-

Er du allerede nu ved at finde ud af, hvad du skal give ham til jul? Så kan det være, at du gerne vil være lidt mere opfindsom end ellers, idet han i forvejen har hobevis af T-shirts, sokker og parfumer.

Copyright 2023 - Pilanto Aps