Kan din mand stadig ikke svømme? Så er et svømmebælte den sjoveste gave, du kan give ham

Svømmer
Kan din mand stadig ikke svømme? Så er et svømmebælte den sjoveste gave, du kan give ham
Henrik Andersen
-
29/12/2020
-

Det er ikke nogen hemmelighed, at det altid er svært at finde frem til en god gave til manden – ofte har han nemlig alt det, han skal bruge, og er der endelig noget, han gerne vil have, så sørger han selv for at købe det inden for ganske kort tid.

Du når derfor ikke at reagerer, og det stiller dig under et stort pres. For hvad skal du så give ham, når du ikke bare vil vælge de sædvanlige ting såsom sokker, parfumer og T-shirts?

Har du bedt ham om at lave en ønskeliste?

Du kan for eksempel bede ham om at skrive en ønskeliste til dig, således du får noget at gå ud fra.

Dog er det ikke tit, at den rent faktisk bliver lavet, og gør han det endelig, vil den tit bare bestå af de gængse ting, som du selv kunne have tænkt dig frem til.

Og det er altså bare for kedeligt at give ham flere underbukser i gave. Det er det samme han får hvert år, og derfor hober det sig op i hjemmet. Du bør derfor i stedte tænke en smule ud af boksen.

Giv ham årets sjoveste gave

Og her er det helt i orden at være lidt mere sjov og humoristisk – hvis ikke i den primære gave, så i hvert fald i en af den mindre, som han måske også skal have.

Og hvad er så sjovere end at give ham noget, som du ved, at han vil blive en lille smule flov over? Det kan for eksempel være et svømmebælte, hvis han selv som voksen stadig ikke er i stand til at svømme på egen hånd.

Det er for alvor noget, der vil bringe smilene frem, når han åbner gaven, og det vil måske også fungere lidt som et hint.

Lad det være et hint til, at han bør lære at svømme

For det kan jo være, at du gerne vil have, at han lærer at svømme, og derfor kan svømmebæltet rent faktisk være praktisk for ham.

For ligesom når børn skal lære at svømme, så holder bæltet en oven vande, og det betyder, at man ikke skal frygte at holde sig selv oppe, mens man forsøger at lære de tag, der skal få en frem i vandet.

Og der findes også modeller af svømmebælter til voksne, hvorfor du med sikkerhed kan finde et, som han måske vil tage til sig og begynde at gøre brug af.

Måske er det den bedste gave

Og hvem ved, måske er det den bedste gave, du kan give ham. Selvom den bliver givet i sjov, så kan det være lige præcis den motivation, han har behov for, så han lærer at svømme.

Det er nemlig skønt at kunne tage i svømmehallen sammen, at bade i havet sammen eller andet, der indebærer det, at det er en fordel at kunne svømme og dermed holde sig selv oven vande.

Copyright 2023 - Pilanto Aps