Hvad giver du manden, der ikke ønsker sig noget?

Kvinde der giver sin mand en julegave
Hvad giver du manden, der ikke ønsker sig noget?
Henrik Andersen
-
09/06/2021
-

Julegaverne skal købes, og langt de fleste på din liste har klare ønsker og beskrivelser af, hvad de gerne vil finde under træet juleaften.

Men så er der lige ham den ene: Ham som ikke ønsker sig noget, for han har alt, hvad han skal bruge. Og skulle det ske, at han fandt noget, han godt kunne ønske sig, så har han alligevel selv købt det to dage senere. Ja, han er svær at finde gave til, og derfor har vi et forslag til, hvad du giver manden, der ikke ønsker sig noget.

Køb en julebluse, og giv ham mere end bare én

Giv ham en Julebluse og derigennem en sjov oplevelse. Juleblusen er ikke bare en bluse eller en sweater som så mange andre bløde pakker – nej, juleblusen er en oplevelse og en måde, hvorpå du kan skabe hyggelig og god stemning.

Vi tror på, at han vil blive glad for juleblusen, da det næsten med garanti er noget, som han ikke har tænkt på til sig selv. Du kan altså, ved at give ham en julebluse, ramme en gave, som han ikke allerede har fået, og som han vil blive overrasket over og spændt på at åbne, da han ikke kan gætte, hvad det er. 

Vil du gerne gå endnu længere, så kan du også købe en julesweater til sig selv. På den måde giver du ham en gave, som du også er en del af. Hvis I begge har en sweater, så kan I have dem på samtidig og måske skabe jeres egen lille juletradition.

Vælg det udtryk på juleblusen, som passer bedst til ham 

Der findes mange forskellige julebluser med mange forskellige udtryk, så du kan finde den, der passer bedst til ham. Du kan få julesweatre i god kvalitet, og som holder længere end bare den éne gang, hvor man prøver den på juleaften. Du kan købe en julebluse, som har god pasform, god kvalitet, og som holder til flere begivenheder.

Hertil kan du få julesweatre med forskellige tryk og illustrationer såsom de klassiske med rensdyr, julemænd, gaver og snemænd. Er du mere til de lidt vittige og anderledes, så kan du også få julebluser med lys og 3D-elementer, som flyver ud fra blusen. Det kunne for eksempel være en bluse med et rensdyr, som har en lysende rund næse, der stikker ud fra midten af blusens maven. 

Du kan faktisk allerede nu ordne gavekøbet ved at bestille din julesweater online. På den måde skal du ikke gå og bekymre dig om gaveideer til ham, når du laver dine juleindkøb.

Find flere julegaveideer til mænd her.

Copyright 2023 - Pilanto Aps