Giv ham padeludstyr til jul i år

padeludstyr
Giv ham padeludstyr til jul i år
Henrik Andersen
-
24/11/2020
-

Er du allerede nu ved at finde ud af, hvad du skal give ham til jul? Så kan det være, at du gerne vil være lidt mere opfindsom end ellers, idet han i forvejen har hobevis af T-shirts, sokker og parfumer.

Derfor behøves han ikke flere af de mere gængse ting, mange af os har en tendens til at give ham, vi holder af i gave. Det kan derfor være, at du i år bør tænke en smule ud af boksen for at give ham noget, som han slet ikke havde regnet med. Og her er der især én ting, du bør vende dit blik mod.

En sport der bliver mere og mere populær

Lige for tiden er der nemlig en sport, der skyller ind over os efterhånden, som den bliver mere og mere populær. Her er der tale om padel eller paddel tennis, som den også nogle steder bliver kaldt.

Padel er en blanding mellem tennis og squash, og derfor er det en sport, der er meget nem at lære og let at gå til uanset tidligere erfaringer med de to sportsgrene. Spillet foregår på en lille bane af 10 gane 20 meter bestående af høje vægge, og så dyster de to hold med to mand på hver om at få flest point.

Et spil der er let at komme i gang med

De hele foregår med en lille bold, der skal skydes ned på modstanderes banehalvdel. Og her tages alle midler i brug, lige fra når det kommer til gulv og vægge.

Det betyder, at der er god mulighed for at virkelig at indøve sig nogle gode teknikker samtidig med, at man får masser af motion, når man tonser rundt efter bolden for at få den skudt væk fra sin egen side.

Og det kræver til tider lidt akavede stillinger og hurtige hop. Det er derfor for alvor en sport, der kan få pulsen i vejret.

Der er ikke behov for meget udstyr

Og hvis det er noget, du mener, at han vil være god til, så kan det være, at du via din julegave til ham skal opfordre ham til at komme i gang med at spille padel tennis. Der er nemlig ikke behov for særlig meget udstyr.

Det eneste, han i hvert fald bør have, er et padel bat, idet det er vigtigt, at det ligger godt i hånden, således man får de aboslut bedste forudsætninger for at ramme bolden bedst muligt. Find derfor en god padel bat test online og tag det rigtige valg.

Giv ham en ekstra fordel

Det kan dog også være, at det er en fordel at give ham en padel taske, således det er sikret, at han nemt kan fragte alt sit udstyr med sig ned til banen.

En sådan kan rumme battet, men der er også plads til andre ting såsom det sportstøj, der skal bruges og den flaske med vand, der helt sikkert også bliver behov for i løbet af et spil.

Find flere ideer til årets julegaver til ham lige her.

Copyright 2023 - Pilanto Aps