Vestkysten i Jylland

Giv ham en miniferie i Vestjylland i julegave

Du kender ham godt. Det er din far, børnenes morfar eller farfar. Han har allerede huset fyldt med diverse gadgets. Klædeskabet er fyldt med skjorter og striktrøjer. Det samme gælder garagen, som bugner af alverdens værktøj, grilludstyr og haveredskaber. Han mangler simpelthen ikke noget.

Alligevel skal du jo have styr på fødselsdagsgaven og julegaven år efter år. Bare rolig! Vi har en rigtig god idé klar til dig. Hvad med en miniferie eller forlænget weekend med familien? Det vil han elske!

Gå sammen børn og børnebørn om én stor gave: Miniferie i Vestjylland.

Oplevelser for store og små

Vestjylland er det perfekte sted at samle familien. Her er oplevelser og aktiviteter for alle – både store og små. Midt i den vestjyske natur kan I samtidig finde tid til hinanden.

Der er tid til at lege og tid til at snakke sammen. Der er rig mulighed for at få nye oplevelser sammen – og rig mulighed for at have det sjovt sammen. Hvem kunne ønske sig mere i gave?

På de vestjyske kanter finder du og din familie mange forskellige og ikke mindst spændende seværdigheder for både voksne, teenagere og mindre børn. Her kan I boltre jer i natur og frisk luft, historie, kunst og kultur samt masser af sport og familievenlige aktiviteter.

Kom ud til Vesterhavet eller Ringkøbing Fjord og oplev naturen. Gå på opdagelse i klitterne og mærk den friske havluft. Måske er du endda klar på en tur i de blå bølger på de skønne strande i Søndervig og Hvide Sande.

Eller var det noget med en rejse tilbage i tiden? I Vestjylland kan du også invitere familien på masser af spændende og historiske oplevelse. Besøg Bork Vikingehavn, Danmark Flymuseum eller de brostensbelagte gader i den gamle købstad Ringkøbing.

Natur og historie behøver heller ikke opleves hver for sig. På vestkysten kan du også gå på opdagelse i bunkere fra 2. Verdenskrig – ikke to bunkere er ens!

I 2020 åbner det nye oplevelsescenter med den vestjyske natur i centrum også – Måske det er et besøg værd for din familie. Det hedder Naturkraft, og stedet er fyldt til randen med lærerig leg for både store og små.

Måske skal jeres ferie i Vestjylland præges af mere fysisk aktivitet. Så er I også kommet til det rette sted. Prøv kræfter med næsten alle slags vandsport i Hvide Sande eller giv den gas i kabelparken.

Årets bedste gave

Vi håber ikke længere, at du er i tvivl. Vestjylland er Danmarks største legeplads for hele familien.

Nu skal du blot have booket et par overnatninger og lavet et flot ”gavekort”, der kan pakkes ind og foræres til ham den heldige. Han vil helt sikkert glæde sig til turen fra første øjeblik!

Er du alligevel bekymret for budgettet? Overnatning og oplevelser er jo ikke gratis.

Der findes heldigvis overnatningsmuligheder i mange prisklasser – og ved nogle er de første oplevelser og aktiviteter allerede inklusiv. Alternativt kan gaven også deles op.

Giv ham overnatningen i julegave. Herefter kan du og resten af familien tilføje billetter til en oplevelse eller aktivitet som fødselsdagsgave, inden der er afgang.

Find flere julegaveideer til ham i denne guide.