Find flotte personlige julegaver til manden der har alt

Julegaver under juletræ
Find flotte personlige julegaver til manden der har alt
Henrik Andersen
-
03/09/2021
-

Det kan godt virke lidt som at generalisere, men det er alt for ofte at man ramler ind i problematikken med, at finde den perfekte gave til manden der ikke ønsker sig noget, fordi han allerede har det hele. Men det behøver slet ikke at være så besværligt at finde den perfekte gave til ham.

Slip for at skulle afsted for at bytte gaver efter jul

Vi kender alle de typer, der køber det de mangler når de mangler det og det er selvom at der er gjort bevidst om, at der snart er en julegave der skal i hus. Der er ikke så meget andet at gøre ved det, end at finde frem til den gave der alligevel vil skabe stor glæde og som han slet ikke vidste at han manglede.

Julegaver til mænd behøver slet ikke at være så problematisk. Der er mange muligheder for at glæde ham du holder af og med personlige julegaver, sikrer du samtidig at der ikke er nogen der kan give ham det samme som du giver og dermed er der ikke det store bøvl med, at skulle til at afsted efter juleferien, for at bytte nogle gaver.

Personlige gaver der får ham til at trække på smilebåndet

Personlige gaver er ikke bare en sok der er lavet om til en dukke, med et par knapper syet på som øjne og noget sprittusch der har formet munden. Personlige gaver kan være så meget mere end det. Det du gå efter er at gøre gaven så personlig som mulig, så når han åbner den, så vil han ikke kunne andet end at trække på smilebåndet og blive varm om hjertet.

Du kan lave personlige gaver på flere måder. Det mest brugte er at finde et billede der gør ham glad -måske et billede af jer sammen der er blevet taget i forbindelse med en helt særlig oplevelse. Det kan også være at I har et ordsprog eller et citat du kan bruge. Du ved ret sikkert med det samme nu, hvad det er du skal bruge for at komme videre i teksten.

En gave med en funktion er guld værd

Det næste er at du skal finde ud af hvilken funktion gaven skal have. De fleste har en særlig kærlighed til noget specifikt. Er manden en arbejdshest, kunne det være en unik og personlig kuglepen skal være sagen, hvor der er indgraveret hans navn på. Havde du tænkt dig at bruge et billede, kan det også være et krus eller en mussemåtte kunne få ham helt op at ringe.

Det kan også være at i sammen har rigtig mange minder med grin og dårlige tabere over et spil kort. Her kan du få trykt et helt sæt spillekort med billede, tekst eller hvad du synes vil skabe en sikker succes i forhold til at få ham til at trække på smilebåndet.

Nogle går skridtet videre og får lavet tryk på tøj. Er der tale om manden i dit liv, som du skal finde en gave til og har i en fed humor sammen, kan det valgte tryk være et billede af dig overalt eller måske et sjovt ordsprog på ryggen af en hoodie. Det er kun fantasien der sætter grænserne.

Find flere gaveideer som skal under juletræet i udvalget her.

Copyright 2023 - Pilanto Aps