Trappestige i stuen

En solid trappestige – den perfekte julegave til manden der har højt til loftet

Det kan være svært at finde den perfekte julegave til manden du holder af.
Hvert år bombarderes vi med forskellige gaveideer fra alle tænkelige vinkler – internettet, fjernsynet. Selv på farten er der inspiration at hente fra reklameskilte i butiksruder og på bussider.

Problematikken er dog, at langt de fleste mennesker ønsker at give manden i deres liv en gave der har betydning.
Hvad enten han måtte være din partner, et familiemedlem eller blot en god ven, fortjener han en gave der er gennemtænkt, og ikke blot købt fordi en selvsikker fyr med sixpack sagde på TV at: ”Dette er det hotteste nye indenfor mandegrej!”
Men hvad giver man manden der har alt, når gaven skal være velgennemtænkt?

En ”jordbunden” gave

Mænd er yderst praktisk anlagt.

Dette betyder naturligvis ikke at kvinder ikke også kan slå et par søm i væggen, når der skal hænges billeder op: Men trods et moderne samfund der fejrer kvinders selvstændighed, er mænd stadig generelt lidt bedre til at tage sig af alle de praktiske ting i et hjem.

Til gengæld vil jeg her vove at påstå, at kvinder stadig har en lidt bedre forståelse for alle de forskellige apparater der høre til et hjem, grundet mænds kroniske allergi overfor at læse brugsanvisninger.
Men hvordan kan denne viden hjælpe netop dig med at finde den perfekte julegave til din praktisk anlagte fyr?

Giv ham en trappestige.

Trappestiger kan måske lyde som en lidt kedelig genre af julegaver (og jeg må indrømme de kan være lidt af en udfordring at pakke ind)

Men grib fat i samtlige ruller gavepapir du har i huset allerede nu, for her er det perfekte argument til hvorfor netop denne gave er perfekt til manden i dit liv.

Han ville aldrig selv tænke over at købe én.

Og selv hvis manden, du desperat søger efter den perfekte gave til, allerede har en trappestige, så ville han sandsynligvis aldrig kunne finde på at købe en ny.

Mænd er generelt frygteligt bange for at smide gamle ting ud og købe noget nyt, så længe den gamle genstand endnu ikke falder fuldkomment fra hinanden – Hvilket er fint hvis der var tale om en sweater, men er årsag til bekymring når vi her har fokus på trappestiger.

Det er en praktisk gave, der er velovervejet og skræddersyet til mandens særlige behov: Har han høje lofter, vil det gøre det nemmere at skifte pære, hænge julepynt op eller børste konfetti og chips ned fra loftslampen i stuen, når Danmark vinder en landskamp.